1
Τέσσερα τυριά
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

ΤΑ ΑΛΜΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ

Τέσσερα τυριά

Ο καιρός είναι ιδανικός για καλοκαιρινά καλέσματα στο μπαλκόνι με καλούς φίλους και κρασί. Αυτό το αλμυρό πιάτο με τέσσερα τυριά και ανάμεικτα πιπέρια είναι το τέλειο συνοδευτικό.

ΜΕΡΙΔΕΣ: 10

ΥΛΙΚΑ

Για τα τέσσερα τυριά

  • 200 γρ. μασκαρπόνε
  • 200 γρ. γραβιέρα Κρήτης ή Νάξου, ψιλοτριμμένη
  • 180 γρ. φρέσκο κατσικίσιο τυρί τύπου chèvre
  • 120 γρ. μπλε τυρί
  • 80 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα
  • ανάμεικτα πιπέρια, χοντροκοπανισμένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τα τέσσερα τυριά

Σε ένα μπολ μαλακώνουμε τα τυριά και τα ενώνουμε, ανακατεύοντας καλά. Προσθέτουμε τα καρύδια, ανακατεύουμε ελαφρώς και βάζουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα. Τυλίγουμε σε κορμό. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες, αφαιρούμε τη λαδόκολλα και ρολάρουμε στο πιπέρι.