Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

ΤΑ ΑΛΜΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ

Τάρτα με μοτσαρέλα και μαρμελάδα πορτοκάλι

Τα Σαββατοκύριακα προσφέρονται για μαγειρικούς πειραματισμούς. Συνδυάστε μοτσαρέλα με μαρμελάδα πορτοκάλι σε μια διαφορετική τάρτα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη βάση

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και απλώνουμε μέσα σε μια ταρτιέρα διαμέτρου 22 εκ. καλύπτοντας το κάτω μέρος και τα τοιχώματα.

Για τη γέμιση
Ανακατεύουμε πολύ καλά τη μοτσαρέλα με το φρέσκο τυρί κρέμα, τους κρόκους, το αλάτι και το πιπέρι. Γεμίζουμε την τάρτα και ψήνουμε στους 160°C για περίπου 35-40 λεπτά. Αφήνουμε για λίγο να κρυώσει, καλύπτουμε με τη μαρμελάδα πορτοκάλι (ή το γλυκό του κουταλιού ) και τη σερβίρουμε χλιαρή.