Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

ΠΑΓΩΜΕΝΑ

Παγωτό γιαούρτι

Γιαούρτι, κρέμα γάλακτος, ζάχαρη άχνη και ξύσμα λεμονιού δημιουργούν το πιο ανάλαφρο και δροσιστικό παγωτό της σεζόν.

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το παγωτό
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με την άχνη και το ξύσμα και στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Αφού ομογενοποιήσουμε το μείγμα, το τοποθετούμε στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμη παγωτομηχανή, τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάμε με σύρμα ανά μισή ώρα, τουλάχιστον 5 φορές.

* Η συνταγή για το παγωτό γιαούρτι είναι από το δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης του Στέλιου Παρλιάρου «Μίξερ» που κυκλοφορεί κάθε μήνα μαζί με την ATHENS VOICE.

Σε αυτό ο Στέλιος Παρλιάρος προτείνει εκτός από γλυκές, και αλμυρές δημιουργίες, εντελώς καινούργιες, με βάση κάθε φορά ένα διαφορετικό υλικό.

Το έβδομο τεύχος είναι αφιερωμένο στα γλυκά που ταιριάζουν με το ψάρι. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το έβδομο τεύχος πατώντας εδώ.