Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κρέπες σοκολάτας γεμιστές με κρέμα και blueberries

Οι κρέπες σε αυτή τη συνταγή γίνονται σοκολατένιες, τυλίγονται και γεμίζονται με πλούσια κρέμα από τυρί μασκαρπόνε και υπέροχα blueberries. Το αποτέλεσμα είναι προκλητικό!

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τις κρέπες
Χτυπάμε στο μίξερ το μασκαρπόνε με τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος έως ότου έχουμε μία σφιχτή σαντιγί. Μοιράζουμε την κρέμα σε 12 κρέπες σοκολάτας. Στο κέντρο κάθε κρέπας σκορπάμε τα blueberries και τυλίγουμε σε ρολά. Σερβίρουμε άμεσα με άγλυκη κρέμα γάλακτος, ζάχαρη άχνη και blueberries.
* Η συνταγή για τις κρέπες σοκολάτας γεμιστές με κρέμα και blueberries είναι από το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης του Στέλιου Παρλιάρου «Μίξερ» που κυκλοφορεί κάθε μήνα μαζί με την ATHENS VOICE. Σε αυτό ο Στέλιος Παρλιάρος θα προτείνει εκτός από γλυκές, και αλμυρές δημιουργίες, εντελώς καινούργιες, με βάση κάθε φορά ένα διαφορετικό υλικό. Το τέταρτο τεύχος είναι αφιερωμένο στην κρέπα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το τέταρτο τεύχος πατώντας εδώ.