Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Cheesecake με κρέπες

Μία σειρά από κρέπες σε ρόλο τούρτας δημιουργούν ένα εντυπωσιακό cheesecake, με στρώσεις από κρέμα και μαρμελάδα σμέουρο. Το πιάτο αυτό κλέβει την παράσταση είτε στο brunch είτε στο τέλος ενός τραπεζιού!

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το cheesecake
Χτυπάμε στο μίξερ το φρέσκο τυρί κρέμα, τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος έως ότου έχουμε μια σφιχτή κρέμα. Σε μια πιατέλα τοποθετούμε μία κρέπα, αλείφουμε με περίπου 100 γρ. από την κρέμα τυριού, καλύπτουμε με μία ακόμη κρέπα και αλείφουμε με περίπου 50 γρ. από τη μαρμελάδα. Συνεχίζουμε εναλλάξ τη διαδικασία τελειώνοντας με μαρμελάδα. Τέλος, καλύπτουμε με τα σμέουρα.

* Η συνταγή για το cheesecake με κρέπες είναι από το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης του Στέλιου Παρλιάρου «Μίξερ» που κυκλοφορεί κάθε μήνα μαζί με την ATHENS VOICE.

Σε αυτό ο Στέλιος Παρλιάρος θα προτείνει εκτός από γλυκές, και αλμυρές δημιουργίες, εντελώς καινούργιες, με βάση κάθε φορά ένα διαφορετικό υλικό. Το τέταρτο τεύχος είναι αφιερωμένο στην κρέπα.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το τέταρτο τεύχος πατώντας εδώ.