Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

ΚΡΕΜΕΣ / ΜΟΥΣ

Κρέμα με cottage cheese και κανέλα

4 υλικά αρκούν για να φτιάξουμε την πιο εύκολη και δροσιστική κρέμα στην οποία πρωταγωνιστεί το cottage cheese. Πασπαλίζουμε με κανέλα και απογειώνουμε τη γεύση.

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για την κρέμα
Τοποθετούμε το cottage cheese και τη ζάχαρη άχνη σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε πολύ γρήγορα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος, την χτυπάμε σε σφιχτή σαντιγί και την ενσωματώνουμε στο μείγμα. Τέλος, σερβίρουμε την κρέμα πασπαλίζοντας με κανέλα.

* Η συνταγή για την κρέμα με cottage cheese και κανέλα είναι από το δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης του Στέλιου Παρλιάρου «Μίξερ» που κυκλοφορεί κάθε μήνα μαζί με την ATHENS VOICE.

Σε αυτό ο Στέλιος Παρλιάρος προτείνει εκτός από γλυκές, και αλμυρές δημιουργίες, εντελώς καινούργιες, με βάση κάθε φορά ένα διαφορετικό υλικό.

Το έβδομο τεύχος είναι αφιερωμένο στα γλυκά που ταιριάζουν με το ψάρι. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το έβδομο τεύχος πατώντας εδώ.