COVER 52

Φθινόπωρο στο Παρίσι

45 λαχταριστά γλυκά που μας ταξιδεύουν στη Πόλη του Φωτός

Ο Στέλιος Παρλιάρος απλοποιεί τις δύσκολες τεχνικές των Γάλλων, μας μυεί στα κόλπα τους, μας αποκαλύπτει τα μυστικά τους και μας δίνει την πιο απλουστευμένη εκδοχή των γαλλικών συνταγών.

stelios-parliaros-glikes-alchimies

Φθινόπωρο στο Παρίσι

45 λαχταριστά γλυκά που μας ταξιδεύουν στη Πόλη του Φωτός

Η φημισμένη γαλλική ζαχαροπλαστική, που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο και έχει «βγάλει» τα πιο αγαπημένα γλυκά όλων των εποχών, πρωταγωνιστεί σ’ αυτό τεύχος των «Γλυκών Αλχημειών». Στις σελίδες του βρίσκουμε 45 συνταγές για τα κορυφαία γαλλικά επιδόρπια: Μιλφέιγ, Σεντ Ονορέ, Σαβαρέν ή αλλιώς Μπαμπάς με ρούμι, Παρί-Μπρεστ, Φλαν Παριζιέν, Φινανσιέ… Είναι όλα εδώ και θα μάθουμε να τα φτιάχνουμε εύκολα μόνοι μας.

Οι «Γλυκές Αλχημείες» κυκλοφορούν κάθε μήνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και στη συνέχεια μόνες τους στο περίπτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ