COVER 51

Καλοκαίρι στο Αμάλφι

Όλη η μαγεία της ζαχαροπλαστικής σε ένα τεύχος

Ένα τεύχος αφιερωμένο στην ξεχωριστή κουζίνα της νότιας Ιταλίας. Από τη Σικελία, μέχρι τη Νάπολι και το Κάπρι ανακαλύπτουμε συνταγές που συνδυάζουν γεύση, χάρη και φινέτσα.

stelios-parliaros-glikes-alchimies

Καλοκαίρι στο Αμάλφι

Όλη η μαγεία της ζαχαροπλαστικής σε ένα τεύχος

Στις αυγουστιάτικες «Γλυκές Αλχημείες» βρέχουμε τα πόδια μας στις ακτές του Κάπρι, περπατάμε στα φασαριόζικα στενά της Νάπολης και φτάνουμε μέχρι τη Σικελία σε ένα ταξίδι γνωριμίας με τη σπουδαία ζαχαροπλαστική του ιταλικού νότου. Το απόσταγμα των εμπειριών μας είναι 35 μοναδικές συνταγές, τις οποίες φτιάχνουν για εμάς ο Στέλιος Παρλιάρος και η ομάδα του.

 

Οι «Γλυκές Αλχημείες» κυκλοφορούν κάθε μήνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και στη συνέχεια μόνες τους στο περίπτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ