Μίξερ Τεύχος 7: Ψάρι

Έβδομο τεύχος Μίξερ

Αφιέρωμα στo ψάρι

Στο έβδομο τεύχος του Μίξερ ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί γλυκά που ταιριάζουν σε ένα τραπέζι με ψάρι και αφήνουν δροσερή επίγευση. Το έβδομο τεύχος είναι αφιερωμένο στο ψάρι.

Μίξερ, Τεύχος 7: Ψάρι

5 γλυκά που ταιριάζουν με το ψάρι

Το έβδομο τεύχος του Μίξερ είναι αφιερωμένο στο ψάρι.  Η Ελένη Ψυχούλη ετοιμάζει πεντανόστιμες αλμυρές συνταγές με πρωταγωνιστή το ψάρι και ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί γλυκά που απογειώνουν ένα ψαροφαγικό τραπέζι.

Το «Μίξερ» είναι το δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης, που κυκλοφορεί κάθε μήνα μαζί με την ATHENS VOICE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ