Μίξερ, Τεύχος 4: Κρέπα

Μίξερ, το νέο συλλεκτικό περιοδικό γεύσης

Αφιέρωμα στnν κρέπα

Το Μίξερ είναι το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης, που θα κυκλοφορεί κάθε μήνα μαζί με την ATHENS VOICE. Σε αυτό, ο Στέλιος Παρλιάρος θα προτείνει εκτός από γλυκές, και αλμυρές δημιουργίες, εντελώς καινούργιες, με βάση κάθε φορά ένα διαφορετικό υλικό. Το τέταρτο τεύχος είναι αφιερωμένο στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην κρέπα.

Μίξερ, Τεύχος 4: Κρέπα

Μίξερ, Τεύχος 4: Κρέπα

10 συνταγές με πρωταγωνίστρια την κρέπα

Στο τέταρτο τεύχος του, το Μίξερ ταξιδεύει στη Γαλλία και μας μαθαίνει τα πάντα για την κρέπα!

Η βασική συνταγή για κρέπα συνοδεύεται από 5 αλμυρές και 5 γλυκές εκδοχές της που θα σας ξετρελάνουν!

Το «Μίξερ» είναι το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης, που κυκλοφορεί κάθε μήνα μαζί με την ATHENS VOICE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ