Μίξερ, Τεύχος 1: Τυρί

Μίξερ, το νέο συλλεκτικό περιοδικό γεύσης

Αφιέρωμα στο τυρί

Το Μίξερ είναι το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης, που θα κυκλοφορεί κάθε μήνα μαζί με την ATHENS VOICE. Σε αυτό ο Στέλιος Παρλιάρος θα προτείνει εκτός από γλυκές, και αλμυρές δημιουργίες, εντελώς καινούργιες, με βάση κάθε φορά ένα διαφορετικό υλικό. Το πρώτο τεύχος είναι αφιερωμένο στο τυρί.
Μίξερ, Τεύχος 1: Τυρί

Μίξερ, Τεύχος 1: Τυρί

10 συνταγές με βάση το τυρί

 Στο πρώτο τεύχος πρωταγωνιστεί το τυρί! Στις σελίδες του θα ανακαλύψετε τον τρόπο να φτιάξετε το ιδανικό πλατό τυριών. Θα μάθετε ποια τυριά ταιριάζουν με ποια κρασιά. Θα δοκιμάσετε γλυκιές και αλμυρές συνταγές με διάφορα είδη τυριών. Από τάρτα με ελιές, βασιλικό και τριμμένο τυρί, μέχρι φοντάν σοκολάτας με blue cheese.

Το «Μίξερ» είναι το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης, που κυκλοφορεί κάθε μήνα μαζί με την ATHENS VOICE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ