ebook cake kai biskota

Κέικ & Μπισκότα

40 χρόνια Στέλιος Παρλιάρος. 40 απολαυστικές συνταγές με βούτυρο Lurpak

Με αφορμή τα 40 χρόνια του στη ζαχαροπλαστική, ο Στέλιος μάς παρουσιάζει τα αγαπημένα του γλυκά. Οι Γάλλοι τα λένε «gâteaux de voyage» (γλυκά του ταξιδιού), επειδή έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι ιδανικά για ταξίδια. Κέικ, μπισκότα και βουτήματα μάς δίνουν την ευκαιρία να «παίξουμε» με τα υλικά, δημιουργώντας νέες συνταγές.

Κέικ & Μπισκότα

40 χρόνια Στέλιος Παρλιάρος. 40 απολαυστικές συνταγές με βούτυρο Lurpak

«Τρελαίνομαι για κέικ και μπισκότα. Οι Γάλλοι τα λένε «gâteaux de voyage», αναφερόμενοι σε όλα τα γλυκά που μπορούμε να πάρουμε μαζί μας ταξιδεύοντας επειδή έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Σοκολατένια κέικ, βουτυρένια μπισκότα, μυρωδάτα βουτήματα δίνουν την ευκαιρία να τα απολαύσουμε ως σνακ στην παραλία ή στο σχολείο, στην εκδρομή ή στο πικ νικ. Στα πλεονεκτήματά τους συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι αυτού του είδους τα γλυκά ευνοούν τον πειραματισμό. Μας δίνουν την ευκαιρία να “παίξουμε” με τα υλικά του κέικ ή να συνδυάσουμε γεύσεις στα μπισκότα, δημιουργώντας νέες δικές μας συνταγές.

TO ΒΙΒΛΙΟ ΚΕΪΚ & ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

stelios parliaros glikes alchimies 54

Παλιά γλυκά σε νέες δημιουργίες! Στις ανοιξιάτικες «Γλυκές Αλχημείες» που κυκλοφορούν στα περίπτερα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ