stelios parliaros glikes alchimies 54

Νέο Τεύχος «Γλυκές Αλχημείες»

Τα γλυκά μεταμορφώνονται

Παλιά γλυκά σε νέες δημιουργίες! Στις ανοιξιάτικες «Γλυκές Αλχημείες» που κυκλοφορούν στα περίπτερα.

Περιοδικό

Μίξερ, Τεύχος 3: Βανίλια

Μίξερ, τεύχος 3: Αφιέρωμα στη Βανίλια

Το Μίξερ είναι το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης, που θα κυκλοφορεί κάθε μήνα μαζί με την ATHENS VOICE. Σε αυτό ο Στέλιος Παρλιάρος θα προτείνει εκτός από γλυκές, και αλμυρές δημιουργίες, εντελώς καινούργιες, με βάση κάθε φορά ένα διαφορετικό υλικό. Το τρίτο τεύχος είναι αφιερωμένο στη βανίλια.

Κέικ με ξηρούς καρπούς

α κέικ είναι το ιδανικό γλυκό για κάθε ώρα της ημέρας. Όταν μάλιστα περιέχουν ξηρούς καρπούς γίνονται ακόμα πιο απολαυστικά και θρεπτικά.

Βιβλίο

Ελληνική Ζαχαροπλαστική | Συνταγές - Ιστορίες - Αναμνήσεις

Ελληνική Ζαχαροπλαστική Συνταγές, Ιστορίες, Αναμνήσεις

Στέλιος Παρλιάρος

Ο Στέλιος Παρλιάρος, μέσα από την πορεία του ως ζαχαροπλάστης για περισσότερα από 40 χρόνια, επιχειρεί να διηγηθεί την ιστορία της ελληνικής ζαχαροπλαστικής. Μέσα από αναμνήσεις, μέσα από 56 συνταγές ελληνικών γλυκών. Μια ξεχωριστή έκδοση 300 σελίδων με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Το βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα γαλλικά από τις εκδόσεις ΠΕΔΙΟ.

Κέικ & μπισκότα

Videos

Μαθήματα Γλυκών Αλχημειών

Light μους σοκολάτα

O Στέλιος χρησιμοποιεί βούτυρο light για να δημιουργήσει μια πανεύκολη και εξαιρετικά γευστική μους σοκολάτα που λιώνει στο στόμα!

Σοκολάτα

Χριστουγεννιάτικα

Κορμός Mont Blanc

Ο κορμός Μont Βlanc είναι ένα κλασικό ευρωπαϊκό γλυκό, εντυπωσιακό και απολαυστικό. Με βασικό του υλικό το κάστανο κλέβει τις εντυπώσεις σε ένα τραπέζι.

ΣΥΝΤΑΓΗ
Cheesecake με γάλα αμυγδάλου και πορτοκάλι

Ο Στέλιος πειραματίζεται και δημιουργεί ένα cheesecake διαφορετικό, με κρέμα από γάλα αμυγδάλου και σιρόπι από χυμό πορτοκάλι. Το πιάτο σερβίρεται με ρόδι και η γεύση απογειώνεται!

ΣΥΝΤΑΓΗ
Κις λορέν με μοτσαρέλα σπαράγγια και προσούτο

Αυτή η κις λορέν δεν μοιάζει με καμία άλλη. Η φίνα γεύση της οφείλεται στα τρία ιδιαίτερα υλικά που πρωταγωνιστούν: τη μοτσαρέλα, τα σπαράγγια και το προσούτο.

ΣΥΝΤΑΓΗ
Βασιλόπιτα με άρωμα µελοµακάρονου

Χρησιμοποιούμε τα υλικά του μελομακάρονου για να δημιουργήσουμε μία πρωτότυπη βασιλόπιτα που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο γιορτινό τραπέζι με το γνώριμο άρωμα και την υπέροχη γεύση της.

ΣΥΝΤΑΓΗ

Γλυκά του κόσμου

Παραδοσιακά γλυκά

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
new york cheesecake
Με πλούσια κρέμα τυριού και βουτυρένια βάση μπισκότου, το νεοϋορκέζικο τσιζκέικ δεν έχει γίνει τυχαία...
ΣΥΝΤΑΓΗ