stelios parliaros glikes alchimies 54

Νέο Τεύχος «Γλυκές Αλχημείες»

Τα γλυκά μεταμορφώνονται

Παλιά γλυκά σε νέες δημιουργίες! Στις ανοιξιάτικες «Γλυκές Αλχημείες» που κυκλοφορούν στα περίπτερα.

Videos

Μαθήματα Γλυκών Αλχημειών

Κέικ με χουρμάδες χωρίς ζάχαρη

Ο Στέλιος αντικαθιστά τη ζάχαρη με χουρμάδες και μας δείχνει πώς να φτιάχνουμε το πιο απολαυστικό κέικ.

Σοκολάτα

Χριστουγεννιάτικα

Βασιλόπιτα πολίτικη

Αφράτη και πληθωρική, η Πολίτικη βασιλόπιτα μας κερδίζει με τα άρωματά της από την Ανατολή – μυρίζει μαστίχα και μαχλέπι!

ΣΥΝΤΑΓΗ
Speculoos

Τα Speculoos ή Gingerbread έρχονται από το Βέλγιο, μοσχομυρίζουν μπαχαρικά και ολοκληρώνουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι.

ΣΥΝΤΑΓΗ
Δίπλες

Τραγανά κομμάτια ζύμης βουτηγμένα σε σιρόπι, με σταγόνες από μέλι να λαμπυρίζουν σαν δροσοσταλίδες επάνω τους. Οι δίπλες λιώνουν τρυφερά στο στόμα, σκορπώντας μεθυστικά αρώματα πορτοκαλιού.

ΣΥΝΤΑΓΗ
kourampiedes

Μυρωδάτοι, τραγανοί και αφράτοι. Όλα όσα αναζητάτε σε έναν κουραμπιέ θα τα βρείτε σε αυτή τη συνταγή.

ΣΥΝΤΑΓΗ

Συνταγές για κυριακάτικο brunch

Η Κυριακή σου θα αποκτήσει άλλο νόημα με ένα brunch με φίλους. Ετοιμάσαμε για εσένα τις καλύτερες συνταγές.

Γλυκά του κόσμου

ensemble mazi

Mαζί|Ensemble

Στέλιος Παρλιάρος – Jean-Marie Hoffmann

Το ελληνογαλλικό βιβλίο «Μαζί|Ensemble» των Στέλιου Παρλιάρου και Jean-Marie Hoffmann, περιλαμβάνει 60 συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, εμπνευσμένες από την ελληνική και τη γαλλική κουζίνα. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις IANOS.

Παραδοσιακά γλυκά

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

biskota_gemista_me_xourmades

biskota gemista me xourmades
Ονομάζονται Ma'amoul, έχουν ως βασικό συστατικό τους χουρμάδες και είναι ιδιαίτερα αγαπητό κέρασμα σε όλο...
ΣΥΝΤΑΓΗ

Κέικ & μπισκότα