Πρόγραμμα σεμιναρίων – σεζόν 2016 / 2017

Πρόγραμμα σεμιναρίων - σεζόν 2016 / 2017

Ξεκίνησαν τα Μαθήματα Γλυκιάς Αλχημείας του Στέλιου Παρλιάρου. Δηλώστε συμμετοχή!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 2016-2017

05.10.2016 ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Τάρτα με 2 σοκολάτες, καραμέλα & χοντρό αλάτι
Ψητό σοκολατένιο cheesecake με παγωτό κρέμα
Τερίνα σοκολάτας με σως πορτοκαλιού
Γκοφρέτα σοκολάτας με πραλίνα

12.10.2016 ΚΥΔΩΝΙΑ

Μαρμελάδα κυδώνι
Κυδωνόπαστο
Σοκολατένιο κέικ με κυδώνια
Παρφέ σουμάδα με βανίλια & κυδώνια

19.10.2016 ΜΗΛΑ

Κλασσική μηλόπιτα με βάση μπριζέ και παγωτό βανίλια
Τούρτα μους μήλου με μαλακό μπισκότο μελιού
Τάρτα με βρώμη & μήλα
Μιλφεϊγ με καραμελωμένα μήλα

26.10.2016 ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ

Caprese με μανταρίνι (υγρό κέικ μανταρινιού συνοδευόμενο από σορμπέ μανταρινιού)
Τάρτα πορτοκάλι με αμυγδαλωτό
Μαρμελάδα εσπεριδοειδών
Πάστα φλώρα με εσπεριδοειδή & φουντούκι

02.11.2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ

Μελομακάρονα μέσα σε κουραμπιέ
Sacher Torte με αφρόγαλο βανίλιας
Χριστουγεννιάτικο κέικ
Σοκολατένιο μαντολάτο

09.11.2016 ΚΟΡΜΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ SP 2017

Κορμός με κάστανο, ρούμι & σοκολάτα
Κορμός με σοκολάτα γάλακτος και ντακουάζ φιστικιού
Κορμός με λευκή σοκολάτα mango & passion fruit
Βασιλόπιτα SP 2017

11.01.2017 ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΛΥΚΑ

Saint Emilion (Σοκολατένιο γλυκό με βάση από αρχαία macaron)
Tropezienne (γλυκό brioche με κρέμα βανίλια
Σοκολατένια μαντλέν
Tarte normande με παγωτό βανίλια

18.01.2017 ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΛΥΚΑ

Torta ricotta (τούρτα ricotta με μπισκότο φιστικιού)
Caprese με λεμόνι (υγρό κέικ με λεμόνι χωρίς γλουτένη)
Panacotta με λευκή σοκολάτα, τόνκα & σως φράουλας
Μους gianduja με καραμελωμένα φουντούκια

25.01.2017 ΚΑΡΑΜΕΛΑ

Τούρτα καραμέλα με σοκολάτα γάλακτος
Κρεμέ με σοκολάτα dulcey & passion fruit
Tarte tatin ανανά αρωματισμένη με βανίλια και αστεροειδή γλυκάνισο (συνοδεύεται με σορμπέ ανανά)
Μπισκότο σάντουιτς με αλατισμένη καραμέλα

01.02.2017 ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ

Μαλακό μπισκότο με φιστίκι Αιγίνης
Κρεμέ από φιστίκι Αιγίνης και λευκή σοκολάτα
Τάρτα φιστικιού με φρούτα
Μπακλαβάς με κρέμα φιστικιού

08.02.2017 ΠΡΑΛΙΝΑ & ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Τούρτα πραλίνα
Μους πραλίνα με σοκολάτα
Κέικ πραλίνα με σοκολατένιο κράμπλ και παγωτό gianduja
Μπάρες σοκολάτας με πραλίνα & κροκάν

15.02.2017 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ

Τάρτα με σοκολάτα & αχλάδια
Μους λευκής σοκολάτας με εξωτικά φρούτα
Τάρτα σοκολάτα με σμέουρα & σως βανίλιας
Μπάρες σοκολάτας γάλακτος με passion fruit

22.02.2017 KΕΪΚ

Σοκολατένιο κέικ με ρούμι & γλάσο σοκολάτας
Marble κέικ με τσάι μάτσα
Υγρό κέικ σοκολάτας χωρίς γλουτένη με φουντούκι
Κέικ με blue cheese, castelo & καρύδια
Κέικ χωριάτικη σαλάτα
Carrot cake
Συνοδευτικές σως για τα κέικ

01.03.2017 ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ

Σεκέρ παρέ
Ταούκ κιουκσού
Κιουνεφέ
Μπακλαβάς με φιστίκι γεμιστός με παγωτό

08.03.2017 ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Dulce de leche
Crème brûlée με dulce de leche
Churros με σως σοκολάτας
Βασική συνταγή για tortilla
Banyuls (Υγρό πλούσιο κέικ σοκολάτας με παγωτό σοκολάτα)

15.03.2017 ΣΟΚΟΛΑΤΑ Νο.2

‘Οπερα
Κρεμέ με σοκολάτα 80%
Brownie’s με σοκολάτα 64%

22.03.2017 ΓΛΥΚΑ ΡΕΤΡΟ

Τούρτα Σεράνο
Κοκ
Εργολάβοι
Πάστα νουγκατίνα

29.03.2017 ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΥΡΙΑ

Σοκολατένιο γλυκό με ξερά σύκα για την παρμεζάνα
Γλυκό του κουταλιού ντοματίνι για τη φέτα
Γλυκό του κουταλιού με κρεμμυδάκια για τη γραβιέρα
Γλυκό του κουταλιού από ιρακινά σύκα με τρία πιπέρια για κίτρινα τυριά και φουα γκρα

05.04.2017 ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
Τάρτα Φράουλα με μπισκότο φιστικιού
Καρυδόπιτα με σοκολάτα και παγωτό γιαούρτι
Γαλακτομπούρεκο
Σορμπέ φράουλα μέσα σε μπολ πάγου

26.04.2017 ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ
Linz Cake
Σοκολατένιο σαλάμι gianduja με ξηρούς καρπούς
Μπάρες με βρώμη & μπανάνα
Μπισκότο σάντουιτς με σοκολάτα

03.05.2017 ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ

Ψητή λεμονόπιτα με αμύγδαλο
Μους λεμόνι με καμένη μαρέγκα
Ρολό με κρέμα λεμονιού
Αμυγδαλωτό λεμονιού

10.05.2017 ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ

Ρεβανί με κρεμέ βανίλιας
Αμυγδαλόπιτα με σιρόπι από σουμάδα
Σιροπιαστό κέικ με εσπεριδοειδή
Υγρό κέικ με σιροπιασμένες φλούδες πορτοκαλιού

17.05.2017 CHEESE CAKE

Cheese cake με κανταΐφι
Cheese cake με βάση από φιστίκια Αιγίνης
Cheese cake με φρούτα του δάσους
Cheese cake πρόκληση με blue cheese castelo

24.05.2017 ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΙ

Κερασόπιτα με παγωτό Kirsch
Ψητή τάρτα με κεράσια
Τάρτα με κεράσια & φρέσκο τυρί
Τηγανητά κεράσια
Black forest σε ποτήρι

31.05.2017 ΔΙΑΣΗΜΑ ΓΛΥΚΑ

Προφιτερόλ με διάφορες σως
Τιραμισού
Μιλφεϊγ
Black forest

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ: Τιμολέοντος Φιλήμονος 13, Αθήνα (Πλησίον στάσης μετρό «ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ»)
Τηλ. Κρατήσεων 210 6464864 09:30 – 16:00
e-mail info@parliaros.gr web www.steliosparliaros.gr

Ωράριο Σεμιναρίων: 16.00 – 19.30
Κόστος ανά σεμινάριο : 75,00 €
Απαραίτητη η προκράτηση & προπληρωμή για τη συμμετοχή