Νέα - Ειδήσεις

Σοκολατένια πανδαισία by Stelios Parliaros

Σοκολατένια πανδαισία by Stelios Parliaros

Πρόγραμμα σεμιναρίων - σεζόν 2016 / 2017

Πρόγραμμα σεμιναρίων - σεζόν 2016 / 2017

Ξεκίνησαν τα Μαθήματα Γλυκιάς Αλχημείας του Στέλιου Παρλιάρου. Δηλώστε συμμετοχή!
Τυρί κρέμα και με γεύση σοκολάτας!

Τυρί κρέμα και με γεύση σοκολάτας!

Το τυρί κρέμα σε μαλακό μπουκάλι για εύκολη χρήση είναι το νέο πρωτοποριακό προϊόν που λάνσαρε η Arla...
Μυηθείτε στα ελληνικά τυριά

Μυηθείτε στα ελληνικά τυριά

Το κατάστημα του Τυροκομείου Κωσταρέλου στο Κολωνάκι επιστρέφει με δυνατές προτάσεις για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία τυριού... Fondue με ελληνικά τυριά και προσωπικό πλατό τυριών!
Διεθνής διάκριση για το The Margi

Διεθνής διάκριση για το The Margi

Μια κορυφαία γαστρονομική διάκριση κέρδισε το «Patio» του ξενοδοχείου The Margi καθώς μπήκε στη λίστα του CNN με τα καλύτερα εστιατόρια για το 2017...
Ρεβεγιόν στο Βαρούλκο Seaside

Ρεβεγιόν στο Βαρούλκο Seaside

Το Βαρούλκο Seaside έχει μπει στο πνεύμα των γιορτών με τις ατμοσφαιρικές σάλες του και με ανανεωμένη την ομάδα της κουζίνας, η οποία φέτος δημιούργησε για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μενού με εμπνευσμένες γεύσεις  από τη θάλασσα και όχι...
Φρεσκοκκομένος καφές στο φλυτζάνι

Φρεσκοκκομένος καφές στο φλυτζάνι

Για να κλείσετε κάθε τραπέζι, η καλύτερη πρόταση είναι ένα φλιτζάνι καφές από την εντοιχιζόμενη καφετιέρα της Wolf...
Σοκολάτα επί δύο

Σοκολάτα επί δύο

Μια νέα άφιξη από την Αλλατίνη και την Elbisco αποκαλύπτει πως η απόλαυση δεν έχει όρια: Το Kings Brioche με γέμιση λευκής σοκολάτας φιλοδοξεί να δημιουργήσει αναπάντεχες γευστικές εμπειρίες. Εντάσσεται στην οικογένεια των προϊόντων Kings...