Νέα - Ειδήσεις

Πρόγραμμα σεμιναρίων - σεζόν 2016 / 2017

Πρόγραμμα σεμιναρίων - σεζόν 2016 / 2017

Ξεκίνησαν τα Μαθήματα Γλυκιάς Αλχημείας του Στέλιου Παρλιάρου. Δηλώστε συμμετοχή!
Διεθνής διάκριση για το The Margi

Διεθνής διάκριση για το The Margi

Μια κορυφαία γαστρονομική διάκριση κέρδισε το «Patio» του ξενοδοχείου The Margi καθώς μπήκε στη λίστα του CNN με τα καλύτερα εστιατόρια για το 2017...
Ρεβεγιόν στο Βαρούλκο Seaside

Ρεβεγιόν στο Βαρούλκο Seaside

Το Βαρούλκο Seaside έχει μπει στο πνεύμα των γιορτών με τις ατμοσφαιρικές σάλες του και με ανανεωμένη την ομάδα της κουζίνας, η οποία φέτος δημιούργησε για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μενού με εμπνευσμένες γεύσεις  από τη θάλασσα και όχι...
Φρεσκοκκομένος καφές στο φλυτζάνι

Φρεσκοκκομένος καφές στο φλυτζάνι

Για να κλείσετε κάθε τραπέζι, η καλύτερη πρόταση είναι ένα φλιτζάνι καφές από την εντοιχιζόμενη καφετιέρα της Wolf...
Σοκολάτα επί δύο

Σοκολάτα επί δύο

Μια νέα άφιξη από την Αλλατίνη και την Elbisco αποκαλύπτει πως η απόλαυση δεν έχει όρια: Το Kings Brioche με γέμιση λευκής σοκολάτας φιλοδοξεί να δημιουργήσει αναπάντεχες γευστικές εμπειρίες. Εντάσσεται στην οικογένεια των προϊόντων Kings...
Μέλι για τα γλυκά

Μέλι για τα γλυκά

Τα μελομακάρονα, οι δίπλες, οι μπακλαβάδες, όλα τα παραδοσιακά κεράσματα θέλουν Μέλι Αττική...
Χριστουγεννιάτικες προσφορές!

Χριστουγεννιάτικες προσφορές!

Η Arla φέρνει τη γεύση στις γιορτινές μέρες και τις κάνει ακόμα πιο απολαυστικές.
Ρεβεγιόν στο σπίτι με την Aria

Ρεβεγιόν στο σπίτι με την Aria

Επειδή το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι απόλυτα συνυφασμένο με το καλό φαγητό, η Aria Fine Catering ειδικά γι αυτήν την περίοδο προτείνει ιδέες που καλύπτουν κάθε περίσταση...