ΦΡΟΥΤΑ

Κομπόστες

Αχλάδια βρασμένα σε γλυκό κρασί

Αχλάδια βρασμένα σε γλυκό κρασί

Ένα υπέροχο επιδόρπιο που θα σερβίρετε στο τέλος ενός επίσημου δείπνου.
Μήλα και κυδώνια στο φούρνο

Μήλα και κυδώνια στο φούρνο

Μια γαλλικού τύπου κομπόστα, ιδιαίτερα εύκολη και υγιεινή.
Κομπόστα μήλου με κανέλα

Κομπόστα μήλου με κανέλα

Βράζουμε μήλα σε σιρόπι και φτιάχνουμε ένα εύκολο, υγιεινό και ελαφρύ επιδόρπιο, που μπορούμε να σερβίρουμε στο τέλος ενός δείπνου.
Αχλάδια με σοκολάτα

Αχλάδια με σοκολάτα

Με τα αχλάδια στην καλύτερή τους εποχή και σος σοκολάτας φτιάχνουμε ένα εύκολο και αρωματικό επιδόρπιο.
Νεκταρίνια σε γλυκό κρασί

Νεκταρίνια σε γλυκό κρασί

Μαλακά σαν κομπόστα, αλλά απείρως πιο γκουρμέ, αυτά τα νεκταρίνια βράζονται σε κρασί. Συνοδεύστε τα με παγωτό ή γιαούρτι.
Κομπόστα σταφυλιών με κρασί

Κομπόστα σταφυλιών με κρασί

Για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη, μια υπέροχη σπιτική κομπόστα με ποικιλία από σταφύλια. Σερβίρετέ τη με γιαούρτι ή παγωτό.
Κομπόστα με καλοκαιρινά φρούτα

Κομπόστα με καλοκαιρινά φρούτα

Βερίκοκα, ροδάκινα, φράουλες, κεράσια, βανίλιες, σταφύλια ή σύκα – με ό,τι έχετε από αυτά φτιάξτε μια δροσερή κομπόστα.